Ilmavuotojen korjaus Porvoon seudulla

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös ilmavuotojen korjaus Porvoosta 60 km säteelle. Tavallisesti ilmavuodot ovat jo iäkkäämpien talojen ongelmia, vaikkakin niitä esiintyy jonkin verran myös uusissa rakennuksissa. Vuodot on tärkeää korjata, sillä ne vaikuttavat rakennuksen energiatehokkuuteen sekä kosteusvaurioiden syntymiseen ja siten asukkaiden terveyteen.

Mikä ilmavuoto?

Ilmavuoto tarkoittaa sitä, että lämmin ja kostea ilma vuotaa ulos talon ulkovaipan raoista päästäen samalla kylmää ilmaa sisälle. Ilmavuotoja esiintyy pientaloissa eniten ovissa ja ikkunoissa sekä seinien ja yläpohjan liitoksissa. 

Ilmavuoto aiheuttaa vetoa ja heikentää asumisviihtyisyyttä. Lämpimän ja kostean ilman pääseminen kylmiin rakenteisiin lisää myös kosteusvaurioiden ja homeongelmien riskiä. Niin ikään rakennuksen energiatehokkuus huononee.

Meiltä täydellinen ilmavuotojen korjauspalvelu

Jos epäilet, että rakennuksessasi on ilmavuoto, ota meihin yhteyttä. Vuotokohtia voi olla hankala paikantaa itse, saati korjata. Näin on eritoten yläpohjan ja seinien liitosten vuotokohdissa. 

Meiltä saat huolellisen kartoituksen mahdollisista vuotokohdista sekä tietysti asianmukaiset ilmavuotojen korjaustyöt. Tiivistämme ovet ja ikkunat ja paikkaamme seinien raot. Rakennukseen voidaan asentaa myös tuloilmaikkuna, joka antaa korvausilmaa. Kerromme mielellämme lisää ilmavuotojen korjaustavoista ja muista aiheeseen liittyvistä asioista, joten tiedustele toki lisää!

Muistathan, että mikäli kosteus- tai homevaurioita on jo ehtinyt syntyä, saat myös kyseiset remonttityöt meiltä. Lue lisää täältä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa